CSALÁDI DRÁMA: Az apa hazavitte feleségét és fiát a lagziból, majd a fiú meggyilkolta a nőt

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, szombaton késő este egy 48 éves nőt találtak holtan lakásában a nyitrai Klokočina lakótelepen, ahol kizárólag a 19 éves fia tartózkodott rajta kívül. A fiút őrizetbe vették, gyilkosság ügyében indult nyomozás.

CSALÁDI DRÁMA: Az apa hazavitte feleségét és fiát a lagziból, majd a fiú meggyilkolta a nőt
Fotó: Nový Čas

Szemtanúk szerint veszekedés előzte meg a történteket. A meggyilkolt Zuzana egyik hozzátartozója arról nyilatkozott a Nový Čas-nak, hogy a család aznap este lagziban volt. Az édesapa vitte haza késő este a fiát és a feleségét, majd visszament. Ezután történt a baj.

"Épp jöttünk hazafelé a barátnőmmel, amikor láttuk, hogy rendőrök vannak a háznál. Kiabálás hallatszott bentről. A fiú azt kiabálta kifele, hogy itt van egy holttest, mire a rendőrök azt válaszolták neki, hogy nyissa ki az ajtót és emelje fel a kezét, de ő nem reagált" - mesélte.

Ezt követően két rendőr a földszinti lakás ablakán mászott be, két másik pedig kifeszítette a lakás ajtaját. Szemtanúk szerint a lakásban senki más nem tartózkodott.

A szomszédok nem nagyon ismerték a családot, mely elmondásuk szerint körülbelül egy éve költözött a nyitrai lakótelepre. A nő nem nagyon járt ki a lakásból, azt viszont a szomszédok is hallották, hogy a fia milyen vulgárisan sértegeti őt és kiabál vele.

Nový Čas információi szerint a fiú legalább négyszer szúrta mellkason a nőt. Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő közölte, hogy azonnal meghalt. A lap információi szerint a fiatal férfit is el kellett látni, de őt nem vitték végül kórházba.

A rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy a fiatalt őrizetbe vették és gyilkosság ügyében indult eljárás.

(Nový Čas)