Brutálisan megverték Ján Kuciak testvérét! (FOTÓ)

Ismeretlen férfi támadt rá Jozef Kuciakra, a két éve meggyilkolt oknyomozó riporter, Ján Kuciak testvérére.

Az esetről maga Jozef számolt be a közösségi oldalán. Elmondása szerint egy barátjával cigarettát akart vásárolni egy kocsmában, de a csapos szólt, hogy már bezárta a kasszát, menjenek át a közelben lévő benzinkúthoz.

Jozef állítása szerint az autóban ültek, amikor megjelent egy ismeretlen alak és megütötte a mellette ülő barátját. A fiatalembernek felszakadt a szemöldöke és erősen vérezni kezdett.

A sérült férfi vissza akart menni a kocsmába, ekkor azonban az ismeretlen fickó újfent támadásba lendült. Jozefék védekeztek, de a támadó fegyvert rántott.

Miután a felek lenyugodtak, Jozefék és barátai úgy döntöttek, hazamennek és nem értesítik a rendőrséget.

„Kb. három perccel később egy autó elölről elállta az utat, egy másik pedig közvetlenül mögöttünk állt meg. Az utolsó amire emlékszem, az volt, hogy rugdosták, ütötték az autót, majd kirángattak és megvertek minket… aztán már csak villanások – rendőrség, mentők, kórház”

– írta Kuciak a közösségi oldalán. Az orvosi vizsgálatok szerint az oknyomozó riporter testvérének eltört az orra és az arccsontja.


Fotó: Facebook

Az eset múlt héten hétvégén történt – azt nem tudni, hogy hol –, vasárnap Kuciak feljelentést tett a rendőrségen. Érdekes módon ugyanezt megtette a támadó is: „feljelentette azokat a srácokat, akik védekeztek a támadásai ellen és akiket fegyverrel fenyegetett”.


aktuality.sk/para