Brutális verés Pozsonyivánkán - a fiú teljes súlyával a földön fekvő társa hátára ugrott (videó)

Brutális videó került fel az internetre, amelyen egy alapiskolás fiú kegyetlenül megveri egy tanulótársát. 

Az eset a nyári szünet végén történt Pozsonyivánkán (Ivanka pri Dunaji). A videó két fiú verekedését örökíti meg, mikor a gyengébbik fiú fekve maradt a matracon. A másik srác ekkor elkezd szaladni, felugrik a levegőbe, majd behajlított lábakkal, egész testsúlyával a fekvő fiúra ugrik.

A támadó áldozata hátának alsó részén, a medencecsont környékén landolt. A brutális esetet egy lány örökítette meg mobiltelefonjával, majd a videót megmutatta otthon. A felvétel hétfőn került fel az internetre.

Az eset egy csarnokban történt, amit a község egy magánvállalattól vásárolt meg. A helyiségben sportközpontot alakítottak ki, ahol a gyerekek gördeszkázhatnak.

A község polgármestere szerint a helyi alapiskola két problémás diákjáról van szó. Azt azonban nem tudják megállapítani, hogy az eset kínzásra, bántalmazásra mutat-e rá, vagy csak egy kisebb konfliktus eredménye.

„Sajnálom, hogy az eset pont itt történt. A csarnok célja az is, hogy az ilyen típusú gyerekek is tudjanak érvényesülni“ – mondta Ivan Schreiner, a község polgármestere, aki hozzátette, hogy az itt keletkezett incidensekért a csoport vezetője a felelős, akinek felnőttnek kell lennie.

A brutális videót az iskola igazgatója is megtekintette, aki az esetről értesíteni szeretné mindkét fiú szüleit. A polgármester biztonsági kamerákat fog felszereltetni a sportcsarnokba.

A fiatalkorúak közti erőszak egyre elterjedtebb: augusztus 28-án egy fiatal lányt bántalmaztak brutálisan. Az esetről videó is készült.

noviny.sk/para