BRUTÁLIS: Többször fejbe és mellkason lőtte áldozatát az utcán a magyar nemzetiségű bérgyilkos VIDEÓ

Biztonsági kamera által rögzítette szombaton reggel, ahogy egy szabadkai férfi hidegvérűen megöli a harminchét éves Nebojša Markovićot Belgrádban – írja a szabadmagyarszo.com.

BRUTÁLIS: Többször fejbe és mellkason lőtte áldozatát az utcán a magyar nemzetiségű bérgyilkos VIDEÓ

A szerb rendőrség nagy erőkkel keresi az 1980-ban született elkövetőt. Több személyt kihallgattak már, akik közül többen korábban kapcsolatban álltak a tettessel.

A biztonsági kamerák által rögzített felvételen jól látszik, hogy amíg Marković az autó csomagatartójából kivett babakocsit szereli össze, megállt a közelében egy fehér személygépkocsi. Az autóból a fehér kabátban levő Dér Csaba szállt ki, akinek egyik kezében egy táska volt. Amikor odaért Markovićhoz, rámosolygott, s a táskából elővett egy pisztolyt, s az utca közepén többször fejbe és mellkason lőtte az áldozatot, aki azonnal életét vesztette. A tettes ezután visszaült az autó anyósülésére és elhagyta a helyszínt. Videó ITT

A Blic nem hivatalos értesülései szerint a gyilkosság közvetlenül az a ház mellett történt, amelyben a Partizan korábbi kosárlabdázója, Vukašin Avdalović lakik, akinek az udvarban található autójára tavaly bombát dobtak. A szerb tájékoztatási eszközök már akkor azt írták, hogy nem Avdalović gépkocsija volt a célpont, hanem Aleksandar Š.-é, de az elkövető hibázott.

Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal is Aleksandar Š., a Pink Panther bűnszövetkezet tagja volt a célpont, nem pedig a sógora, Nebojša Marković.

Dér Csaba (a képen) 2004-ben beismerte, hogy ő ölte meg Branislav Jelačić bűnözőt. A gyilkosságot az újvidéki kábítószer piacon történt vita előzte meg. Dér 2004. május 11-én a Marina étteremben, négy lövéssel ölte meg Jelačićot.

szabadmagyarszo.com