Brutális támadás: Kis híján halálra verte exe új barátját a féltékeny férfi

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítottak meg egy 43 éves férfit, aki féltékenységből kis híján agyonvert egy másik férfit a Privigyéhez (Prievidza) közeli Cígeľ községben.

Brutális támadás: Kis híján halálra verte exe új barátját a féltékeny férfi
Illusztráció (Fotó: Rendőrség - Facebook)

A TV Noviny szerint a férfi tavaly szakított barátnőjével, de továbbra sem akart róla lemondani, üzenetekkel bombázta, de meg is fenyegette. A fickó féltékenysége odáig fajult, hogy rátámadott a nő jelenlegi barátjára.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 43 éves férfi a kora reggeli órákban hátulról megközelítette volt barátnője új párját, és egy ismeretlen tompa tárggyal fejen ütötte – a TV Noviny szerint baseballütőt használt. Többször is lesújtott a fejére és a nyakára, majd miután az áldozat a földre esett, még néhányszor belerúgott.

Orvosi jelentések szerint az áldozat életveszélyes sérüléseket szenvedett, és ha nem látták volna el időben és szakszerűen, akkor akár meg is halhatott volna.

A támadót, akinek a múltban már többször is meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással, őrizetbe vették, és gyilkossági kísérlettel gyanúsították meg. Tettéért 20-tól 25 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.


-para-