Brutális támadás a Galántai járásban! Machetével kaszabolta az idős asszonyokat egy ismeretlen személy

Súlyos sérülésekkel került kórházba két idős nő, miután a saját házukban machetével támadt rájuk egy ismeretlen személy.

Brutális támadás a Galántai járásban! Machetével kaszabolta az idős asszonyokat egy ismeretlen személy
Forrás: noviny.sk

Az eset kedden kora este történt a galántai járásbeli Magyargurabon (Veľký Grob). Egy ismeretlen személy behatolt egy családi házba, ahol megtámadta a 77 éves Máriát és a 78 éves Emmát. A két asszonyt brutálisan bántalmazta, majd egy machetével súlyos sérüléseket okozott nekik. A támadó ezt követően elmenekült.

Súlyos sérüléseik ellenére Mária értesíteni tudta a mentőket, a helyszínre kiérkező rendőrök lezárták a környéket. A két nőt a pozsonyi és a galántai kórházba szállították – egyikük súlyos sérüléseket szenvedett a fején.

„Az egyik hölgy a fején és a karján sérült meg, a másik nő sérülései azonban súlyosabbak. Utóbbi jelenleg mesterséges kómában van“

– tájékoztatott Alena Krčová, a mentősök szóvivője.

A rendőrök szerdán is folytatták a helyszínelést, az üggyel kapcsolatban már őrizetbe vettek néhány személyt, akiket ki is hallgattak. Az elkövetőt egyelőre nem sikerült elfogniuk. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a támadó motívuma.

noviny.sk/para