Brutális szexuális kizsákmányolás: 12 személy, köztük a családja kényszerítette szexre a fiatal galántai nőt!

Az idén összesen 40 személyt gyanúsított meg a rendőrség már emberkereskedelemmel, ebből 12-t ugyanabban az ügyben, a 22 éves galántai V. Tímea szexuális kizsákmányolásában.

Brutális szexuális kizsákmányolás: 12 személy, köztük a családja kényszerítette szexre a fiatal galántai nőt!
Illusztráció

Erről a rendőrség illegális bevándorlással foglalkozó egységének új igazgatója, Kamil Pinček tájékoztatott szerdán. Ezzel az esettel kívánta szemléltetni, hogy a fiatal szlovákiai nőket nemcsak külföldön zsákmányolják ki szexuálisan, de idehaza is akadnak ilyen brutális ügyek.

Beszélt a konkrét eset részleteiről is. A hajléktalanként élő nőt az utcán szólította meg egy férfi, aki jobb életet és a gyermekei gondosabb ellátását ígérte neki. Ezután viszont eladta őt 500 euróért egy másik férfinak, aki Nagyszombatban bezárta őt egy lakásba. Elvette a telefonját, papírjait, majd egy másik nő segítségével Tímeát akarata ellenére szexuális szolgáltatásokra kínálták fel az interneten. Amikor jelentkezett valaki, további bevont személyekkel elvitték hozzá.

Pinček olyan brutális részletekről is beszélt, hogy ha a nő már nem bírta a szexet, akkor drogot fecskendeztek az ereibe, ha ellenállt, megverték, ha pedig már nagyon rossz állapotban volt, elvitték az anyjához és a nevelőapjához, hogy ők ápolják. Az egész ügy különösen borzalmas része, hogy anyja és mostohaapja is kényszerítette őt a teste árulására annak ellenére, hogy már elég rossz állapotban volt.

A már teljesen kimerült nőt végül egy további stricinek adták el, akitől sikerült megszöknie egy taxis segítségével. A kálváriája azonban itt nem ért véget. A taxistól egy konkurens banda baseball ütőkkel szerezte meg őt, majd minden úgy folytatódott mint korábban. Mígnem tőlük is sikerült megszöknie, és végre eljutott a rendőrségig.

Pinček elmondása szerint az összesen 12 gyanúsított közül egy szökésben van, egy vizsgálati fogságban ül, kettő további személy pedig más ügyekért kiszabott börtönbüntetését tölti. Összességében mindegyiküket héttől tizenkét évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.

(TASR)