BRUTÁLIS: Kést szúrtak a combjába, le akarták tépni a kisujját - éjjel rabolták el a férfit, majd megkínozták

MAGYARORSZÁG - Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett emberrablás miatt vádat emelt két férfival szemben, akik az akarata ellenére vittek el egy férfit a saját otthonából, majd válogatott módszerekkel kínozták meg az áldozatot.

BRUTÁLIS: Kést szúrtak a combjába, le akarták tépni a kisujját - éjjel rabolták el a férfit, majd megkínozták
Fotó: ugyeszseg.hu

Az áldozathoz éjjel törtek be. Az egyik elkövető pofozni kezdte a férfit, míg a másik pénzt követelt. Amikor nem kapták meg, kést szegeztek a férfi torkához és elmondták, hogy addig nem engedik el, míg meg nem kapják azt, amiért jöttek.

Ha mégsem kapnák meg a pénzt, szétverik a fejét - szögezte le az egyik elkövető.

Ezután az áldozatot elhurcolták a fiatalabb tettes lakására, ahol többször megütötték, rugdosták és fenyegették.

Később a sértett elárulta, hogy másnap fizetést kap. Ám ez nem volt elég az elkövetőknek, fogó közé szorították a férfi kisujját és megfenyegették, hogy letépik.

A legdurvább dolog még is azt volt, mikor a kés hegyét a megkínzott bal combjához szorították, majd az egyik elkövető a tenyerével rá is csapott a késre. Az éles tárgy átfúrta magát a nadrágon, felületi sérülést okozott az áldozatnak.

Ezután előkerült egy balta is, amelynek fokával tarkón vágták a férfit, élét pedig a homlokához nyomták és skalpolással fenyegették.

A tortúra csak másnap kora délután ért véget, mikor mindhárman elindultak a sértett lakására, ám annak sikerült megszöknie. Ezután beszaladt egy ingatlanba, ahol segítséget kért.

A rendőrség később elfogta az elkövetőket.


(ugyeszseg.hu)