BRUTÁLIS GYILKOSSÁG: Nyugdíjas házaspárral végeztek Ekecsen!

Az ekecsi Römbök utcában lévő otthonukban találták holtan pénteken délben a nyugdíjas házaspárt.

BRUTÁLIS GYILKOSSÁG: Nyugdíjas házaspárral végeztek Ekecsen!
A téglaszínű emeletes házban találták meg a holttesteket (Fotó: Paraméter)

A Paraméter a helyszínen úgy értesült,

11-12 óra körül a postásnő csengetett a házuk előtt, mikor azonban nem tudott bejutni, elsétált a hátsó bejárathoz, ahol az ablakon benézve észlelte, hogy valami baj lehet. Ekkor riasztották a községi rendőrséget, majd a rendőrséget és a tűzoltókat is.

A nagymegyeri tűzoltóságtól Hodosi Tibor parancsnok érdeklődésünkre elmondta, hogy amikor a helyszínre értek, a községi rendőrség emberei már kinyitották az ajtót. Ezt követően megvizsgálták, hogy nem történt-e gázszivárgás, de ezt hamar kizárták. 

A 65 éves M. Béla, illetve három évvel fiatalabb felesége, Erika holtan feküdtek a földön, mikor rájuk találtak. Egyikük esetében információink szerint minden jel arra utalt, hogy megkéselték, a másik viszont a mellkasán feküdt, ennélfogva a törvényszéki orvosszakértő megérkezéséig nem lehet minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy megölték.

A házaspár szomszédai elmondták, hogy a férfi korábban buszsofőrként dolgozott, a hölgy pedig egy trafikban. Nyugdíjasként többek között csirkéket tenyésztettek.

Úgy tudjuk, lányuk, aki néhány házzal odébb lakik, előző nap találkozott még velük.

A rendőrség lezárta az utcát, a helyszínelés vélhetően péntek estig eltart. Polák László ekecsi polgármestert egyelőre nem sikerült elérnünk.

(sz-t, -nok)