Brutális gyilkosság: Két kilométeren át vontatta kocsija után a szomszédját egy tag!

Brutális gyilkossághoz riasztották a rendőrséget szombatról vasárnapra virradó éjszaka. Egy 65 éves férfi állítólag hozzákötözte szomszédját a kocsijához, majd mintegy két kilométeren át vontatta őt az erdei úton. 

Brutális gyilkosság: Két kilométeren át vontatta kocsija után a szomszédját egy tag!
Fotó: Joj TV

Joj TV szerint egy szemtanú riasztotta a rendőrséget a myjavai járásbeli Poriadie községhez, miután hallotta a szomszédokat veszekedni, és azt, hogy az egyik egy tompa tárggyal leüti a másikat. Ezt követően a 65 éves férfi megfogta szomszédját, és hozzákötözte kocsija hátuljához, majd elindult vele az erdei úton. Miután megállt vele, már vélhetően nem élt, a testét pedig el akarhatta rejteni, ezért egy erdei tóba dobta.

A rendőrök percekkel a cselekmény után elfogták az illetőt, majd őrizetbe vették. Házkutatást tartottak az otthonában, ahol a fia is jelen volt. Ő nem tudta megmagyarázni apja tettét, elmondása szerint viszont hosszabb ideje rossz volt a viszony a meggyilkolt férfi és apja között. Szavai szerint a férfi meg szerette volna vásárolni valamilyen ház felét, de az apja ebbe nem akart belemenni.

A kérdéses estén szemtanúk elmondása szerint az idős férfi hangosan hallgatta a zenét, majd miután ezt átment szóvá tenni neki a szomszéd, elszabadult a pokol. Az idős férfi ellen gyilkosság vádjával indul eljárás.

(Noviny.sk)