Brutális gyilkosság áldozata lehet a férfi, akit a kiégett kocsiban találtak

Továbbra sem tudni, hogy a tűz okozta-e a halálát annak a férfinak, akit kiégett kocsijában találtak meg, vagy már eleve halott volt.

Brutális gyilkosság áldozata lehet a férfi, akit a kiégett kocsiban találtak
Fotó: Tvnoviny.sk

A Markíza híradója utánajárt, hogy a Bardejovhoz közeli Zlaté település községi hivatalának alkalmazottjáról van szó, és annyi bizonyosnak tűnik, hogy meggyilkolták. A jelek arra utalnak, hogy valaki egy tompa tárggyal, például egy kalapáccsal fejbe verhette, majd ezután gyújtotta fel őt az autójával együtt, hogy eltüntesse a nyomokat.

A rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el semmit az esetről.

A kiégett autót még vasárnap reggel találták meg a községtől mintegy egy kilométerre egy mezei úton. Amikor a tűzoltók kiértek, a kocsi már teljesen kiégett, és megtalálták a férfi holttestét. A helyszínre kirendelték a halottkémet, aki pedig hétfőn elvégezte a boncolást.

Az 57 éves Imrichet felesége nemrég elhagyta, édesanyja pedig tavaly halt meg, de közkedvelt volt a faluban. "Ügyes és sokoldalú fickónak tartották, aki bármibe fogott, azt a lehető legjobban végezte el" - árulta el Adriana Popjaková polgármester. A községi hivatalra fekete zászlót függesztettek ki, és a község kíváncsi arra, merre halad tovább a nyomozás.

(Tvnoviny.sk)