BRUTÁLIS: Elásott holttesteket találtak az egykori rendőr telkén

Hét nő és három gyerek elásott holttestére bukkantak egy volt rendőr telkén a salvadori Chalchuapa városában.

BRUTÁLIS: Elásott holttesteket találtak az egykori rendőr telkén

A DPA ügynökség szerint az 51 éves férfit szexuális bűncselekmények elkövetésével és 13 rendbeli gyilkossággal gyanúsítják.

A rendőröket múlt héten szombaton értesítették a szomszédok, miután egy nő segélykiáltását hallották az egykori rendőr házából. Miután a járőrök kiértek, odabent egy 57 éves nő és 26 éves lányának véres holttestére bukkantak, akiket a jelek szerint meg is erőszakoltak.

A nyomozás odáig vezetett, hogy a férfi telkének különböző pontjain újabb holttesteket találtak elásva. Az áldozatok között volt egy hétéves kislány, valamint egy két- és kilencéves fiú. A rendőrség nem adott magyarázatot arra, hogy miért 13 gyilkossági ügyet vizsgál.

Az ügyészség szerint néhány gyilkosságot kb. két évvel ezelőtt követhettek el. A DPA szerint a körzetben legalább 25 eltűnésről lehet tudni.

A nyomozók szerint a gyanúsítottat 2005-ben küldték el a rendőrségtől agresszív szexuális viselkedése miatt. Ezt követően öt évet töltött börtönben. Nem kizárt, hogy a fickó megrendelésre is gyilkolt, a hatóság már őrizetbe vett tíz potenciális megrendelőt és tettestársat.


(ViaČas.sk)