BORZALOM: Szénné égett egy férfi a szlovák vasútállomáson, senki nem tudott segíteni!

A vasúti rendőrség vizsgálja egy férfi halálának körülményeit, akit 22 ezer voltnyi feszültség ölt meg a Trenčianska Teplá-i vasútállomáson.

BORZALOM: Szénné égett egy férfi a szlovák vasútállomáson, senki nem tudott segíteni!
Forrás: Joj TV - További felvételekért kattints!

A Joj TV riportja szerint az ismeretlen férfi már egy ideje az állomás környékén ólálkodott, amikor egyszer csak felkapaszkodott az egyik tehervagonra. Az egyik szemtanú szerint ezután egyszerűen égni kezdett. "Állítólag 22 ezer volt van a vezetékekben. Az embernek meg sem kell érintenie, az mint egy villám, úgy mecsapja" - mesélte egy szemtanú, hozzátéve, hogy az ilyen vezetékeket már két méterre sem lehet megközelíteni, ez a férfi pedig a közvetlen közelükben volt.

"Röviddel 17 óra előtt a Szlovák Vasutak (ŽSR) munkatársai egy lángoló emberre lettek figyelmesek a 12-es számú vagonnál" - reagált Ria Feik Achbergerová, a ŽSR szóvivője

Az egész csupán másodpercekig tartott, majd a férfi szétégett teste élettelenül zuhant a vagonra. A szóvivő elmondta, hogy munkatársaik kikapcsoltatták az áramot a vezetéken, de ekkor már késő volt.

Alena Kŕčová mentőszolgálati szóvivő annyit közölt, hogy a férfi életét már nem lehetett megmenteni, a kiérkező orvos csak a halál beálltát tudta megállapítani. 

A rendőrség vizsgálja, hogy az illető öngyilkos akart-e lenni, vagy csupán tragikus véletlenről van szó. Katarína Kuzmová szóvivő közölte, eljárást indítottak halálokozás ügyében.

(Joj TV)