BORZALOM: Órákon keresztül vert, majd megerőszakolt egy idős nőt a bedrogozott fickó

Brutális támadás áldozata lett egy idős nő Londonban, akit egy fiatal férfi órákon keresztül bántalmazott, majd megerőszakolt.

BORZALOM: Órákon keresztül vert, majd megerőszakolt egy idős nőt a bedrogozott fickó
Fotó: Facebook

A 23 éves Reece Dempster betört egy 89 éves nő, Dorothy Woolmer házába. A fiatal férfi kábítószer és alkohol hatása alatt állt, így állítása szerint semmire sem emlékszik a történtekből. Amikor magához tért, rengeteg vért, valamint az idős asszony holttestét látta a földön, ezért elmenekült.

Dorothy holttestét nővére és egy ismerőse találta meg, miután az idős asszonyt hosszabb ideje nem tudták elérni. Amikor bementek a házába, brutális látvány tárult eléjük.

A holttest deréktól lefelé meztelen volt, testének többi része pedig múmiaként volt becsomagolva. A halottkém megállapítása szerint Dorothyt halála előtt megerőszakolták.

Reece a hátsó ajtón hatolt be a házba, majd miután nem talált pénzt, brutálisan elkezdte ütlegelni az idős nőt. A férfi tombolása 7 órán keresztül tartott. A gyilkos személyére azt követően derült fény, hogy a fiatal férfi mindent elmondott a volt barátnőjének. Tettéért most életfogytiglan tartó szabadságvesztés fenyegeti.


(The Sun)