BORZALOM: Még terhesen is prostitúcióra kényszerítette barátnőjét egy 20 éves férfi

A rendőrség emberkereskedelemmel gyanúsított meg egy 20 éves férfit, aki prostitúcióra kényszerítette barátnőjét – még azt követően is, hogy a nőről kiderült, hogy terhes.

BORZALOM: Még terhesen is prostitúcióra kényszerítette barátnőjét egy 20 éves férfi
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A 23 éves nő a közösségi hálón ismerkedett meg Slavomírral, nem sokkal később pedig Privigyéről hozzáköltözött. Egy nyitrai járásbeli községben éltek, ahol a férfi rendszeresen verte és kínozta a nőt, aki sehová sem mehetett nélküle. A fiatalember többször is megfenyegette a nőt, hogy megöli őt és a családját.

Slavomír a németországi Hamburgban kapott munkát. Miután külföldre utaztak, a férfi bejelentette a nőnek, hogy prostitúcióval fog pénzt keresni. A nő ellenkezett, de a férfi veréssel kikényszerítette a beleegyezését.

A fiatal nőnek még azt követően is szexuális szolgáltatásokat kellett nyújtania, hogy kiderült róla, hogy terhes. Az így megkeresett pénzt mindig le kellett adnia Slavomírnak. A rendőrség szerint a nő kihasználása három hónapon keresztül tartott, ez idő alatt pedig több mint 20 ezer eurót keresett. Miután visszatértek Szlovákiába, a nőnek sikerült elmenekülnie és értesítette a rendőrséget.

A fiatal férfit őrizetbe vették és emberkereskedelemmel gyanúsították meg, jelenleg vizsgálati fogságban van. Tettéért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.


TASR/para