BORZALOM: Legjobb barátnője kutyái tépték szét az idős nőt

Halálos kimenetelű kutyatámadás történt csütörtök délután a magyarországi Újszászon. Az áldozat egy hetvenéves nő, akit a legjobb barátnője harci kutyái támadtak meg.

A kutyatulajdonos szerint a tragikus napon várta, hogy megérkezzen hozzá a barátnője. A hetvenéves nő korábban mindig megkocogtatta az ablakot vagy bekiabált, ezúttal azonban csendben ment be a kapun.

„Én és a lányom csak akkor vettük észre, hogy nálunk van, amikor a lányom kiment a házból, és meglátta a földön fekvő Máriát. Ráordított a kutyákra, akik a test mellett ültek, hogy tűnjenek el. Addigra én is kiértem, borzalmas látvány fogadott. Szinte egyetlen ép porcikája sem maradt, letépték a fejbőrét, a haját, a karjairól és a lábáról a bőrt. Annyit tudott mondani, hogy nagyon fázik, aztán elveszítette az eszméletét”

– idézte a Blikk az újszászi nőt, aki szerint a kutyák korábban sosem támadtak emberre, sőt, még azt is engedték, hogy másfél éves unokája a hátukon lovagoljon.

A támadás után mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre, de már nem tudták megmenti a nő életét. A kutyákat azóta elaltatták.


Blikk