BORZALOM: Legalább 30 férfivel kellett közösülnie egy autóban az elrabolt szlovák nőnek!

Rendkívül súlyos bűncselekményre derített fényt a rendőrség, mely során prostitúcióra kényszerítettek egy 30 éves szlovák nőt.

BORZALOM: Legalább 30 férfivel kellett közösülnie egy autóban az elrabolt szlovák nőnek!
Rendőrségi felvételek a házkutatások helyszínéről

Az idegenrendészet egységei leplezték le az elkövetőket Dubnicán, ahol több személyt is őrizetbe vettek, hármat közülük, két férfit és egy nőt pedig meg is gyanúsítottak emberkereskedelemmel. A feltételezett elkövetők 25 és 41 év közöttiek, akiknél a rendőrség házkutatást is tartott.

A rendőrség közlése szerint az elkövetők idén januárban kicsaltak egy 30 éves Nová Dubnica-i nőt egy találkozóra, majd betuszkolták őt egy autóba és elrabolták. Ezután elvitték őt egy lakásba, majd ott prostitúcióra kényszerítették. Ezt követően a közösségi oldalakon pénzért kínálták a testét különböző személyeknek, akikkel megbeszéltek egy találkát, majd a fiatal nőt autóval odavitték, és a járműben kellett közösülnie és egyéb szexuális praktikákat gyakorolnia az aktuális "ügyféllel".

Az egyes esetek után mindig visszavitték a lakásukba, majd bezárva tartották őt, az így szerzett pénzt pedig eltették. A fiatal nőt veréssel és gyilkossággal fenyegették, hogy ne próbáljon megszökni.

A rendőrség szerint körülbelül 30 férfivel kellett közösülnie a nőnek, fogva tartói pedig mintegy ezer euróra tettek szert ezáltal. A nőnek egy alkalommal viszont sikerült elszöknie, és így jutott el a rendőrségre.

A három őrizetbe vett személy vizsgálati fogságba helyezését javasolta a rendőrség, tettükért 10 évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak.

(parameter)