BORZALOM: Kis híján bennégett a kocsijában egy fiatal Nagymagyaron!

Vérfagyasztó esetről számolt be portálunknak a nagyszombati kerületi rendőrség hétfőn délután.

BORZALOM: Kis híján bennégett a kocsijában egy fiatal Nagymagyaron!
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Újév napján, pénteken este 20.30-kor egy 22 éves fiatal beült a kocsijába, majd elindult vele Nagymagyaron (Dunaszerdahelyi járás). Szemtanúk elmondása szerint alig 300 métert tett meg vele, mikor történt egy robbanás és a kocsi kigyulladt.

A lángok azonnal ellepték a kocsi belterét is, és csak a benne ülő fiatal lélekjelenlétének köszönhető, hogy ezt túlélte. Leállt a kocsival, majd hamar kiugrott és egy közeli lakóházhoz rohant, miközben a ruhája is lángolt. Az egyik balkonon álló férfi gyorsan reagált és lelocsolta őt vízzel.

A gyors beavatkozás ellenére a fiatal másod és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a teste közel kétharmadán. 

A helyszínre elsőként a nagymagyari önkéntes tűzoltók érkeztek, akik eloltották az autót. A mentők a súlyosan megsérült fiatalt a ružinovi kórházba szállították, és tekintettel az állapotára mélyaltatásba helyezték.

A rendőrség büntetőeljárást indított gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés ügyében. A rendőrség egyelőre nem tudta sem kizárni, sem megerősíteni, hogy az autóban bekövetkezett robbanás valamilyen meghibásodás eredménye vagy idegenkezűség is közrejátszott.

(parameter)