BORZALOM: Halálra kínoztak egy nőt Pozsonyban, ismeretlen tárggyal erőszakolhatták meg

A fiatal nő holttestét az Apollo és a Kikötői híd között találták meg Pozsonyban.

Halálra vertek és kínoztak egy fiatal nőt, holttestét a napokban Pozsonyban, az Apollo és a Kikötői híd között találták meg a járókelők.

A jelek szerint a nőt megerőszakolták.  A mentősök kiérkezésekor még magánál volt, erős fájdalmakra panaszkodott, a kórházba vezető úton azonban életét vesztette - közölte Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő. Az eset november 11-én történt reggel 9 óra környékén – írja a noviny.sk.

A rendőrség nem közölt részleteket az esettel kapcsolatban. Veronika Slamková szóvivő csupán annyit mondott, hogy egyelőre kizárni, de megerősíteni sem tudták az idegenkezűséget, boncolást rendeltek el.

A lap szerint a nő rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett: ismeretlen tárggyal erőszakolhatták meg análisan, valamint eltörték a bokáját és a csigolyáit is.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást. Egyelőre azt sem közölték, hogy van-e már gyanúsított. A nő a noviny.sk szerint 35 éves volt, egy nyelviskolában tanított, és a napokban rendezett fotókiállítást egy közeli hotelben.


(noviny.sk)