BORZALOM: Halálra itatta apja és mostohaanyja a 11 éves kisfiút

Megrázó esetről számolt be a New York Post, amely még a sokat látott rendőröket is megrázta. A 11 éves coloradói Zachary Sabinnak válogatott kegyetlenségeket kellett elszenvednie apjától és nevelőanyjától, mielőtt életét vesztette.

BORZALOM: Halálra itatta apja és mostohaanyja a 11 éves kisfiút
Fotó: El Paso County Sheriff's Office

Ahogy a Bors írja, a kisfiút még márciusban szó szerint halálra itatták szülei vízzel, de azelőtt is rendszeresen verték és terrorizálták.

Zachary egész teste tele voltak zúzódásokkal, és pelenkát viselt, amikor megtalálták  a holttestét.

Március 10-én az apa, Ryan Sabin arra ért haza, hogy fia csak kortyolgatja a vizet, és azt is visszaöklendezi. A férfi úgy gondolta, hogy ez azért van, mert a fiú túl lassan iszik, ezért amíg ők a család többi tagjával leültek vacsorázni, Zacharyt arra kényszerítették, hogy még többet igyon. A fiú este kilenckor már arra panaszkodott, hogy nem bír felállni, mert nem érzi a lábait, így apja kétszer is megrúgta őt, hogy keljen fel. Végül lefektette az akkor már beszédképtelen, szinte eszméletlen fiút, aki a reggelt már nem érte meg.

A kisfiú halálát a boncolás szerint a túlzott mennyiségű vízfogyasztás okozta, ami gyakorlatilag mérgezéshez vezetett, hiszen szilárd táplálékot legalább négy órán át egyáltalán nem kapott. Állítólag a kisfiúval azért itattak vizet, mert a gyerek sokszor ágyba vizelt és a vizeletét túl sötétnek és büdösnek találták...

Zachary édesapja másnap reggel értesítette a mentőket, ám a gyermeket az orvosok már nem tudták megmenteni. A boncolás szerint a fiúval négy óra alatt közel három liter vizet itattak meg.

A 41 éves, egykor az amerikai hadseregben szolgáló Ryan Sabin és a 42 éves Tara Sabin azt is bevallotta, rendszeresen bántalmazta a gyermeket. Ráadásul a család másik öt gyermeke is szemtanúja volt a szörnyűségeknek...

viaBors