BORZALOM: Fia találta meg otthon vérbe fagyva az egykori tanítónőt

Brutális gyilkosság zárta meg pénteken a lévai járásbeli Garamkelecsényt (Hronské Kľačany). Holtan találtak a faluban egy 81 éves egykori tanítónőt, Monikát, és minden jel szerint rablógyilkosság áldozata lett. A feltételezett tettest elfogták - számolt be róla a Nový Čas.

BORZALOM: Fia találta meg otthon vérbe fagyva az egykori tanítónőt
Forrás: TV Markíza

Monika 54 éves fiával, Slavomírral élt együtt. A meggyilkolásának délelőttjén még átment egy szomszédjához, akitől pénzt kért kölcsön. A hölgy a lappal közölte, hogy Monika mosolygott, és azt mondta, az ebédjére kér kölcsön, amit minden nap kivisznek neki haza.

Néhány órával később, délután fia, Slavomír találta holtan az idős asszonyt. Vérbe fagyva feküdt a ház bejárati folyosóján, tele volt szúrt és vágott sebekkel az arca, tarkója, nyaka. A házból 700 euró készpénz és némi aranyékszer tűnt el.

A rendőrség elfogott egy 29 éves helyi férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. Slavomír és a falubeliek is remélik, hogy valóban ő a tettes és az nem szabadon mászkál még valahol.  "Aki azt tette, remélem életfogytig börtönbe kerül. Ő egy helyi férfi, aki soha semmit nem csinált, csak ártott, amerre járt. Remélem, soha nem engedik ki."

(Nový Čas)