BORZALOM: Éveken keresztül molesztálta kislányát a 68 éves szlovák apa!

Héttől tizenkét évig terjedő börtön fenyegeti az idős szlovák apát.

BORZALOM: Éveken keresztül molesztálta kislányát a 68 éves szlovák apa!
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Csütörtökön zajlott a 68 éves Milan tárgyalása, akit azzal vádol az ügyészség, hogy éveken keresztül szexuálisan molesztálta ma 11 éves kislányát, valamint fenyegette és verte annak 45 éves édesanyját.

A gyönyörű, kék szemű kislány tavaly kezdett beszélni a történtekről - tudta meg a Nový Čas

Akkor, amikor az édesanyja, Monika feljelentette az élettársát, mert megfenyegette őt. Anička is ekkor beszélt először azokról az undorító tettekről, amelyeket az apja követett el vele.

Az ügyésznő a bíróságon azt közölte, hogy a kislány által elmondottak alapján legalább négy éve molesztálta őt, ami azt jelenti, hogy még alig volt hétéves, amikor először megtette.

Az egykor pénzügyi tanácsadóként dolgozó Milan ugyanakkor mindent tagad. Azt mondja, hogy az élettársa azért vádolja ilyesmikkel, mert a vagyona kell neki.

Monika a bíróságon azt állította, sokáig nem tudott semmiről, ám egy idő után fura lett neki, hogy kislánya elutasítóan viszonyul az apjához, és rengeteget zuhanyzik.

"Szégyellem magam, anyaként kudarcot vallottam, mert nem vettem észre, mi történik nálunk otthon. De mindent megteszek azért, hogy Anička annak ellenére, amit átélt, teljes értékű életet élhessen" - jelentette ki, 

Hozzátette, kislánya félt bármit is elmondani neki abból, ami történt. 

"Azt mesélte be neki, hogy a testemben van egy szenzor, és ha bármit is elmesél a visszaélésekből, akkor én felrobbanok. Rettegett attól, hogy árthat nekem" - fogalmazott.

A bíróság májusra napolta el a tárgyalás folytatását. Szeretnének meghallgatni több tanút is, akik mindegyike a vádlott ellen vallott korábban.

Milannak egyébként még volt képe azt kérni, hogy a bíróság helyezze szabadlábra a vizsgálati fogságból, mivel a lánya és az anyja az egészet csak kitalálták.

Amennyiben beigazolódik a bűnössége, héttől tizenkét évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(Nový Čas)