BORZALOM: Életéért küzd a tinilány, akit szabályosan megskalpolt két felbőszült pitbull 18+

Múlt pénteken séta közben támadta meg a 15 éves Joslyn Stinchcombot két harcikutya támadt meg a Georgia államban található Barrow megyében. 

BORZALOM: Életéért küzd a tinilány, akit szabályosan megskalpolt két felbőszült pitbull 18+
Fotó: NY Post

New York Post cikke szerint Joslyn Stinchcombot az állatok szinte megskapolták, a bal fülét leharapták, és a lány légcsöve is súlyosan megsérült.

A Barrow megyei seriffi hivatal beszámolója szerint a lányt egyszer csak üldözni kezdte a két elszabadult pitbull, szinte semmi esélye sem volt a megmenekülésre.

A helyszínre érkező rendőr az egyik kutyára rálőtt, így az elengedte a lányt, és a lövéstől a másik kutya is elmenekült. Végül mindkét állatot megtalálták, majd néhány órával később elaltatták.

A kutyák gazdáját, a 29 éves Alexandria Torregrossát letartóztatták és gondatlanságból elkövetett, életveszélyes sérülést okozó testi sértés bűntettével is megvádolták. 

Eközben a tinilányt egy atlantai kórházban ápolják, ám állapota olyan súlyos, hogy hétfőn lélegeztetőgépre kellett kötni.

Az orvosok a fülét ugyan visszavarrták, de nagynénje szerint egyelőre nem biztos, hogy az valaha is újra működőképes lesz. 

„Olyan súlyos szöveti és idegi károsodást szenvedett, hogy az biztosan kihat majd a mosolyára, de az arcizmai is sérültek és pislogni sem fog tudni úgy, mint eddig” – mesélte a nagynéni, aki szerint az sem biztos, hogy valaha is felépül.

Joslyn a napokban újabb, életmentő és az arcát helyreállító műtéteken esik majd át.

viaBors