BORZALOM: Egy kisbaba elásott tetemét találták meg egy családi ház udvarán Érsekújvárban!

A rendőrség pénteken egy kisbaba tetemét ásta ki egy érsekújvári családi ház udvarán. Szülei az elmúlt 10 hónapban azt állították, hogy a kicsi Lucka beteg, ezért nincs otthon - tudta meg a Joj TV.

BORZALOM: Egy kisbaba elásott tetemét találták meg egy családi ház udvarán Érsekújvárban!
Illusztráció

Az édesanyának a mostani kapcsolatából három gyermeke született, a kicsi Lucka 2018 decemberében, ám tavaly júliustól senki nem látta. Szülei állítólag azt állították a környezetükben élőknek, hogy egy pozsonyi gyermekintézetben fekszik betegsége miatt.

Mivel azonban a kislány közel egy év múltán sem érkezett haza, a kiságya és a dolgai pedig eltűntek a házukból, a család ismerősei jelentették az ügyet a szociális hivatalnál.

Egy lakos szerint ők csak azt szerették volna megtudni, hogy tudnak-e arról, hogy a gyermek állítólag kórházban van, erről azonban még a gyermekorvosa se tudott. A szomszédok elmondása szerint a szülők egyike sem dolgozott, ennek ellenére nem egyszer előfordult, hogy a kisgyerekeket egyedül hagyták otthon. Szomszédaikkal sem ápoltak túl közeli viszonyt.

A rendőrség már csütörtökön kiment a család házához egy speciálisan kiképzett rendőrkutyával, pénteken pedig rábukkantak a kisbabára.

Renáta Čuháková kerületi rendőrszóvivő közlése szerint büntetőeljárás indult a kicsi halála ügyében, egyelőre halálokozásként minősítették az esetet. Halálának oka csak a boncolását követően derülhet ki.

(Joj TV)