BORZALOM: Boldog új évet kívánt, eszeveszett verést kapott a hivatásos tűzoltó

Súlyos agyrázkódással, kitört fogakkal fekszik a kórházban egy 38 éves tűzoltó, akit szilveszter éjszaka, néhány órával éjfél után büntettek meg.

BORZALOM: Boldog új évet kívánt, eszeveszett verést kapott a hivatásos tűzoltó
Fotó: Noviny.sk

A 38 éves férfi elleni rimakokovai (Kokava nad Rimavicou - Poltári járás) támadásról már írtunk korábban, a Joj TV azonban utánajárt, mi történt pontosan.

Adrián, aki 9 éve dolgozik a tűzoltóságnál, először otthon, a családjával ünnepelte a szilvesztert, majd közösen kimentek a térre. "A nővéremmel kimentek az udvarra, majd át a főúton, ahol felfedezett egy seregnyi embert. Utánuk ment, majd azoknak a lányoknak boldog új évet kívánt" - mesélte a férfi élettársa.

Ez nem tetszett a tömegből egy 17 éves suhancnak, aki egyből két ütéssel válaszolt, majd miután a tűzoltó a földre zuhant, a fejét kezdte rugdalni. Adriánnak sikerült végül elmenekülnie, de a fejéből mindenhonnan folyt a vér. 

A fiatalok, akikkel a támadó is volt, végül odébbálltak. Senki nem segített a sérültön. Kihívták a mentőket, akik pedig kórházba vitték. A kórház főorvosa elmondta, hogy az arcán található számos csont, például az állkapcsa, orra vagy a szemgödre megrepedt vagy eltört.

A 17 éves srác szüleit is megrázta a dolog, sajnálják a történteket. Fiuk ivott aznap este, és mint mondták, nincs ehhez hozzászokva. 

A losonci rendőrség testi sértés és garázdaság ügyében indított eljárást, a fiatal támadó beismerte tettét.

(Joj TV)