BORZALOM: Baltával gyilkolt meg egy nőt a bedrogozott fiatal

Borzalmas tragédia történt mindenszentek reggelén.

BORZALOM: Baltával gyilkolt meg egy nőt a bedrogozott fiatal
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Behatolt két családi ház udvarára egy férfi csütörtökön a reggeli órákban Kotešová (Bytča járás) községben.

A 24 éves fiatal félmeztelenül garázdálkodott a községben, a helyiek elmondása szerint láthatóan kábítószer hatása alatt állt.

Joj Televízió úgy tudja, a férfi először a parkoló autókat akarta kinyitni. Miután az egyik lakos figyelmeztette, hogy hagyja abba, a fiatal behatolt az udvarára, és megtámadta a férfit, betörte az üvegajtóját. A férfi segítségére az egyik szomszéd igyekezett, aki a kutyájával elriasztotta a támadót.

Mladík napadol ženu sekerou
Fotó: noviny.sk

A fiatal ezt követően tovább garázdálkodott a községben: behatolt egy újabb udvarra, ahol egy idősebb nő tartózkodott. A férfi talált a földön egy baltát, azzal támadta meg az asszonyt. A nő segítségére férje igyekezett, de a betörő őt is megtámadta.

A támadót a helyszínre kiérkező rendőrök ártalmatlanították. Jana Galera, a Falck mentőszolgálati csoport szóvivője közölte, a helyszínen ellátták a sérülteket, majd négy személyt – köztük a támadót is – kórházba szállították.


Fotó: Facebook - Rendőrség

Az egyik áldozat, Mária nem élte túl a baltatámadást, sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette. Férje életéért a zsolnai kórházban küzdenek.

A rendőrség tájékoztatása szerint a támadót őrizetbe vették.


(noviny.sk/cas.sk)