Borzalmas meglepetésben volt része, mikor orális kényeztetésre ébredt a férfi

A férfi egy bulizással töltött éjszaka hajnálán arra ébredt, hogy valaki éppen orálisan kielégíti. Mivel azt hitte, hogy a barátnője kényezteti, ellazult és élvezte, aztán hirtelen kinyitotta a szemét - írja a kiskegyed.hu.

A férfi először azt hitte, hogy a barátnője akar így pontot tenni egy korábbi veszekedés végére, így egy jó darabig élvezte a kényeztetést. Aztán amikor kinyitotta a szemét rájött, hogy egy vadidegen férfi ügyködik a lábai között.

A történet tavaly, május 10-én, este kezdődött. A sértett és a barátnője szórakozni indultak egy éjszakai klubba. A lány megismerkedett a 22 éves Dale Everarddal, aki elmesélte neki, hogy éppen egy vakrandiról jön, ami katasztrofálisan sikerült, mert nem tetszett neki a másik fiú. A lány és Everard hamar összebarátkoztak, beszélgettek és táncoltak együtt. A sértett hajnali kettő körül azt mondta, hogy haza kell mennie, mert túl sokat ivott, a barátnője azonban még maradni akart. Hamarosan ő is taxit hívott, hogy hazamenjen, de magával vitte újdonsült barátját is, mert a férfi egy távolabbi településen lakott, a lány pedig felajánlotta neki, hogy aludjon náluk, amíg haza tud jutni.

Otthon a nő összeveszett a párjával, akinek nem tetszett, hogy a kedvese idegeneket cipel haza éjjel. A férfi ruhástól aludt el, a nő pedig a nappaliban a kanapéra feküdt le. Nem sokkal később arra ébredt a férfi, hogy valaki lehúzza róla a nadrágját és az alsóneműjét, majd orálisan kényeztetni kezdi. A sértett - bár eleinte élvezte a dolgot - ordítva ugrott fel, amikor rájött, hogy nem a barátnője, hanem Everard az. A sértett kitette a házból Everardot, majd feljelentette. Everard azt mondta, hogy szégyelli magát, és sajnálja amit tett, mentsége, hogy részeg volt.

kiskegyed.hu