Belehalt sérüléseibe a férfi, akit egy dunaszerdahelyi fiatal rúgott fejbe (Videó)

Feladta az életéért folytatott küzdelmet a 36 éves Fülöp-szigeteki Henry, akit szombaton hajnalban a pozsonyi Széplak (Obchodná) utcában egy dunaszerdahelyi 28 éves férfi, Juraj H. rúgott fejbe.

Az eset 4:45 körül történt a pozsonyi Széplak utcában. A rendőrök épp járőröztek, amikor egy női sikolyra figyeltek fel. A rendőrök több személyt is a helyszínen találtak, az áldozat a földön feküdt. A szemtanúk vallomásai szerint a rendőrök a helyszínen őrizetbe vették a dunaszerdahelyi Juraj H.-t, majd a kapitányságra szállították kihallgatásra. A helyszínre kiérkező mentőknek fél órába telt, mire sikerült újraéleszteniük a 36 éves, Fülöp-szigetekről érkezett áldozatot - írtuk korábban. A férfi kritikus állapotban került kórházba, mesterséges kómában tartották.

Egy szemtanú szerint a bántalmazott Fülöp-szigeteki férfi, Henry két nő segítségére sietett, akiket másik két férfi zaklatott az utcán. Ezt követően Juraj H. a földre teperte Henryt, aki eközben beütötte a fejét. A szemtanú szerint, miután a férfi elveszítette az eszméletét, Juraj H. még fejbe is rúgta.

A Nový Čas közlése szerint megbízható forrásból úgy értesült, csütörtök délután a Fülöp-szigeteki férfi elhunyt.

(parameter)