Barátnőjéhez tartott a fiatal férfi, amikor brutálisan megkéselték a komáromi vasútállomásnál

A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki pénteken este megkéselt egy fiatalembert Komáromban, a vasútállomás előtt – tájékoztatott a noviny.sk.

Barátnőjéhez tartott a fiatal férfi, amikor brutálisan megkéselték a komáromi vasútállomásnál
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A 26 éves férfi röviddel este 10 óra után érkezett meg vonattal Komáromba, ám ahogy elhagyta az állomás épületét, odalépett hozzá egy ismeretlen férfi. A fiatalember épp telefonált, amikor az ismeretlen megszólította, majd a semmiből rátámadt.

Az elkövető megütötte a fiatal férfit, majd egy 7 centiméter pengeélű konyhakéssel legalább hatszor megszúrta a fején, a nyakán, a mellkasán és a hasán. Az áldozatot életveszélyes állapotban szállították kórházba, orvosi jelentések szerint felépülése több mint 28 napot vesz igénybe.

A történtek után a rendőrség azonnal keresni kezdte a támadót, de mivel a városnak a környékén nincsenek kihelyezett térfigyelő kamerái, a hatóság a közelben lévő üzletek, szórakozóhelyek kameráinak felvételeit kérte ki. Végül sikerült megtalálniuk a gyanúsítottat.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövető egy 22 éves gútai férfi, a noviny.sk úgy tudja, hogy egy közismert visszaeső bűnözőről van szó. A rendőrség gyilkossági kísérlet ügyében indított eljárást, a nyomozó indítványozta az előzetes letartóztatását.

A támadás indítéka egyelőre nem tisztázott. Az elkövető és a támadó nem ismerte egymást.


(noviny.sk/para)