Az E.ON igazgatóját akarhatták megölni Győrben

Sajtóinformációk szerint a késsel támadó alkalmazott nem a 43 éves férfit akarta bántani.

Meghalt egy férfi egy győri munkahelyi verekedésben csütörtökön – írtuk korábban. A police.hu közleménye szerint egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Összeverekedtek, a dulakodás során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt.

Az E.ON áram- és gáztársaság tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között. Az áramszolgáltató minden segítséget megad a részletes hatósági kivizsgálásához. További információt a vizsgálat végéig nem közölnek. A vállalat a közleményben együttérzéséről biztosította az érintett családtagokat. 

A 43 éves férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át, az intenzíven ápolják. Nyolc késszúrás érte, amelyek a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

Bors információi szerint az késsel támadó alkalmazott nem a 43 éves férfit akarta bántani, hanem a cég igazgatóját. A férfi az iroda felé vezető úton találkozott az alkalmazottal, akit megpróbált megállítani, majd dulakodni kezdtek. A munkás ekkor rántott kést.


(24.hu)