Az ablakon kizuhanva meghalt a pedofil férfi (videó) +18

A férfi egy szülinapi bulin molesztálta a hatéves ünnepeltet.

A zuhanásról készült biztonsági kamerás felvételeken látni lehet, ahogy a férfi hassal előre ráesik egy vaskerítésre, majd élettelenül terül el a földön. A videót a Daily News oldalán lehet megtekinteni. A lap információi szerint a férfit kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

A molesztált fiú családja Edgar Collaguazo New York-i lakásában él, egy bérelt szobában. A fiú anyja elmondta: a születésnapi buli már javában tartott, amikor a férfi szerda este hazaérkezett, majd három kisgyereket hívott be a szobájába filmet nézni.

A szülők azután fogtak gyanút, hogy egyik kislány furcsán viselkedve jött ki a szobából. Amikor a lány anyukája benézett, látta, hogy Collaguazo az ölében tartja a fiút, kezét a kisfiú nemi szervére helyezve.

Ezt hallva az apukák rárontottak a férfira, és verni kezdték, amit csak a fiú anyjának kérésére hagytak abba. A férfit végül bezárták a szobába, hogy ott várja meg a rendőröket. Ő azonban nem várt. Az ablakon keresztül megpróbált elmenekülni, ám egy óvatlan mozdulatot követően lezuhant.

24.hu