Autója csomagtartójában, lelőve találtak rá a szlovák rendőr holttestére

Tragikusan ért véget egy 40 éves nyitrai rendőr keresőakciója, akit szilveszter éjjelén a lengyelországi Nový Targhoz közeli Ludmiež községben találtak meg holtan az autójában.

Autója csomagtartójában, lelőve találtak rá a szlovák rendőr holttestére
Illusztráció (Fotó: TASR)

A rendőr még december 20-án ment el otthonról, azóta pedig semmit sem lehetett róla tudni. A rendőrség nagyszabású keresőakciót indított, a lengyel hatóság pedig meg is találta az autóját Ludmiež községben. A rendőrök átkutatták a környéket, de nem bukkantak rá a férfire.

Az autót elvontatták, és amikor kinyitották a csomagtartót, borzalmas látvány fogadta a rendőröket – a férfi holtteste ott hevert lőtt sebbel, mellette pedig egy pisztoly volt. Megtalálták nála az igazolványát is, ez pedig bizonyította, hogy az eltűnt 40 éves nyitrai rendőrről van szó.

Bár a férfit gyanús körülmények között találták meg a bazárt csomagtartóban, minden jel arra utal, hogy önként vetett véget életének, ezért a nyomozók előzetesen kizárták az idegenkezűség lehetőségét. A szlovák rendőrség intenzíven együttműködik a lengyel hatósággal az ügy felderítésében.


(noviny.sk)