Állapotos volt a 17 éves meggyilkolt lány, partnere lehet a tettes

Marcela és Erik másfél éve lehettek együtt. A 17 éves lányt vasárnap hajnali négykor találták holtan, a szobában akkor csak a 17 éves partnere volt vele - számolt be az esetről vasárnap este a Joj TV.

Állapotos volt a 17 éves meggyilkolt lány, partnere lehet a tettes
Rendőrségi felvétel

A 17 éves állapotos lányt holtan találták, halála pedig az esti incidens kicsúcsosodása lehetett. Partnere, Erik apja arról számolt be a tévének, hogy az este folyamán Erik együtt iszogatott apósnak valójával. "Együtt jött haza Marcelával, de a lány nővére ordítozni kezdett, sértegette őt. Erik kiment és egy bottal ütötte a nőt. Én is kimentem megnézni, mi történik, aztán lefogtam Eriket és nem engedtem" - mondta Gustaf Dunka.

A 19 éves srác végül kiszabadult apja szorításából és bement a barátnőjéhez. "A szobámba futott, de hogy mi történt ott, azt nem tudom, csak hogy a lány már véresen feküdt ott" - mondta az apa.

Erik ezután lelécelt, mikor pedig visszajött, már kint volt a rendőrség. A lányon látható szúrt seb volt, a halottkém elrendelte a boncolását, mivel megállapítása szerint erőszakos halált halt.

Mindkét fiatal apja azt állítja, Marcela és Erik kapcsolata nagyon jó volt, ritkán veszekedtek. "Már a hatodik hónapban volt, és most azt hallom, háromszor vagy négyszer is megszúrta" - mondta az elhunyt lány édesapja.

Mésarová közölte, a rendőrség különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság ügyében indított büntetőeljárást.

(Joj TV)