Agresszív viselkedése miatt ölhette meg apját a fiatal galántai Dávid

Agresszív viselkedése miatt ölhette meg apját a fiatal galántai Dávid
Fotó: Noviny.sk

Szerdán este tízkor a galántai körzeti rendőrőrsre érkezett a fiatal azzal, hogy megölte az apját. A Joj TV a mentőktől megtudta, hogy a férfi mellkasán nyílt sebek voltak, és súlyos sérülések borították a fejét is.

A televíziónak nyilatkozott egy, a családhoz közel álló személy, aki elárulta, hogy a 43 éves, autószerelőként dolgozó apa, Jozef gyakran ivott, és részegen agresszívan viselkedett. Otthon és a kocsmákban is, amelyek egyikéből ki is tiltották.

Könnyen lehet, hogy az indíték most is ez volt. A rendőrség azonban egyelőre nem árult el semmit a lehetséges indítékról, ahogy egyelőre konkrét személyt nem is gyanúsítottak meg, hiába vallotta be a fia a gyilkosságot.

Dávid az egyik helyi szakközépiskolában tanult fodrásznak. A Joj TV úgy tudja, gyakrabban tartózkodott tanítás után az iskolában, minthogy hazament volna. A suli igazgatója elmondta, hogy nem voltak vele gondok, szívesen járt iskolába.

Hogy mi lesz az ügyből, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre gyilkosságért akár életfogytiglani börtönbüntetést is kiszabhatnak. Nyilván ez esetben fennáll azért néhány enyhítő körülmény.

(Noviny.sk)