17 évvel ezelőtti brutális gyilkosságot derített fel a rendőrség – íme, a szörnyű részletek

2002 decemberében történt gyilkossági ügy végére járt a rendőrség.

17 évvel ezelőtti brutális gyilkosságot derített fel a rendőrség – íme, a szörnyű részletek
Fotók: Rendőrség (Facebook)

2002 decemberében nyoma veszett a németországi Steve K.-nak, aki a feleségével Besztercebányán élt. A férfi csontjait idén májusban találták meg egy erdőben, a gyilkosság elkövetésével a feleségét, Katarína S.-t, és további két személyt, Marek S.-t és Herbert P.-t gyanúsították meg – számolt be róla a rendőrség a Facebook-oldalán.

A rendőrség szerint nézeteltérés alakult ki a házastársak között, a feleség ezért a további két gyanúsítottal kitervelték Steve megölését – mindezt néhány nappal karácsony előtt. A német férfit előbb italba kevert gyógyszerekkel elkábították, majd megverték és egy lepedőbe csavarták. A férfit berakták az autóba és egy erdőbe furikáztak vele.

Az autóban Steve még kapott néhány ütést a fejére, amelyet követően újfent elvesztette az eszméletét. Az erdőbe érve addig verték, amíg nem mozdult többé, a végén elvágták a torkát. A haldokló férfit ágakkal takarták le, majd távoztak a gyilkosok. 2003-ban az elkövetők visszatértek a tett színhelyére és a testi maradványokat átvitték egy másik helyre.

Idén a rendőrség megállapította, hogy a májusban talált csontok a 17 éve eltűnt német férfié. Amennyiben a gyanúsítottak bűnössége beigazolódik, akár 12-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik őket.


-para-