12 éves fiú molesztálta a 6 éves kislányt

Valóságos pokollá vált egy hatéves skót kislány és családja élete, miután a gyermeket, állítólag szexuálisan bántalmazta az idősebb szomszéd fiú - írja a 24.hu.

Az anya elmondása szerint kislányát állandó rémálmok gyötrik, az pedig még súlyosbítja is a helyzetet, hogy a kislány és a fiú szinte minden nap látják egymást.

„Borzalmas volt az elmúlt három hét, nem csak azért, ami vele történt, hanem azért is, mert így képtelenek vagyunk segíteni. Még csak hat éves, nem lenne szabad keresztülmennie ezen” – nyilatkozta az anya.

A skót rendőrség csupán annyit árult el, hogy január 23-án érkezett bejelentés, egy Prestonpans városában történt, állítólagos szexuális zaklatással kapcsolatban. A bejelentés szerint a kislány a házukhoz közeli játszótéren volt, amikor két idősebb fiú egy elhagyatottabb helyre csalta, ahol az egyikük elkezdte molesztálni.

A helyiek aláírásgyűjtésbe kezdtek azzal a céllal, hogy a gyanúsított fiú és a családja költözzenek el a környékről. A rendőrség közölte, bár megértik, hogy a kiskorúak érintettsége miatt, a közösség nagyon érzékenyen reagál az ügyre, mégis arra kérnek mindenkit, hogy hagyják a szakembereket, hogy tegyék a dolgukat.

24.hu