Zaklatták a fiát, alaposan elverte a gyerekeket a felbőszült apa (videó)

Durván felpofozott két 9 éves fiút egy 34 éves apa egy játszóterén. A férfi azért támadt a gyerekekre, mert azok állítólag zaklatták a fiát.

Az oroszországi Krasznodarban történt esetről készült videón látszik, ahogy a férfi odamegy egy csapat gyerekhez, az egyiküket pofon vágja, aztán megtépi a haját, majd durván a földre löki. A férfi ezután a hintán ülő fiút üti meg, majd visszafordul a földön fekvő gyerekhez, és még egyszer pofon vágja. Az ámokfutásnak csak két másik felnőtt felbukkanása vetett véget.

Az egyik megvert gyerek anyja azt mondja, az egész egy teljesen hétköznapi vitával indult. A fia, Ratmir, és a haverja, Timur békésen játszottak, amikor egy harmadik srác, a verekedő férfi fia odament hozzájuk, és kötözködni kezdett velük, étellel dobálta őket. A két fiú erre elzavarta a harmadikat, aki néhány perccel később az apjával tért vissza.

Bár Ratmir fizikailag nem sérült meg komolyan, az anyja azt mondja, a fiú a támadás óta nem alszik nyugodtan, és nem mer többé lemenni a játszótérre. A nő azt mondja, feljelentette a brutális apát, a rendőrség nyomozni kezdett az ügyben.

24.hu