TRAGÉDIA: Videón üzent feleségének az ejtőernyős, hogy nem fogja meghúzni az oldózsinórt

A huszonhét éves Capotorto Vitantonio videóüzenetben mondta el a feleségének, hogy nem fogja meghúzni az ernyőt kioldó zsinórt. A tapasztalt ejtőernyős ugró felesége azonnal a floridai DeLand Ejtőernyős Központba rohant, könyörögve, hogy állítsák meg férjét, de már késő volt: a férfi addigra kiugrott a gépből - írja a 24.hu.

Vitantonio, aki már több mint 600 ugráson volt túl, nem nyitotta ki az ernyőjét, így szó szerit a halálba ugrott. Az olasz állampolgárságú férfi testét egy mezőn találták meg délkeletre a DeLand kifutójától. A videóban, amit a feleségének küldött, azt mondta, egy csodálatos helyre megy. 

Vitantonio és neje DeLandban éltek, mindketten egy helyi, ejtőernyőzsákokat gyártó cégnél dolgoztak. Ez az ötödik haláleset a Sky Dyve DeLand központban, ami az ország egyik legnépszerűbb ejtőernyős központja. A hely üzletvezetője szerint a férfi felesége csak másodperceket késlekedett, és elmondta azt is, egy ponton túl a központ személyzete már nem tehet semmit.

Vendégeinket biztonságos magasságba szállítjuk egy olyan géppel, ami az iparág legjobban karbantartott gépei között van. De amikor egy ember kilép a gép ajtaján, onnantól ő felelős saját magáért.

24.hu