Tagadja, hogy tíz éven keresztül szexre kényszerítette kislányát a mélyen keresztény férfi!

Az utolsó szó jogán annyit mondott, hogy ő mindig Krisztus tanítása szerint járt el. Tagadja, hogy azt tette a lányával, ami miatt 14 év fegyházra ítélték.

Az aszódi férfinek és feleségének hat gyermekük van. Az egyik, 1992-ben született lányát a bírósági ítélet szerint tíz éven keresztül arra kényszerítette, hogy kielégítse szexuális vágyait - adta hírül a Bors.

Az együttlétekre rendszeresen a család házában lévő konditeremben került sor. 2006-tól, tehát amikor a lány 13-14 éves lehetett, az apja a saját szobájába zárta, és néhány naponta közösülésre kényszerítette. Ha nem engedelmeskedett, akkor bottal verte őt, és megtiltotta neki, hogy bárkinek beszéljen minderről.

Vélhetően amiatt, nehogy kitutódjon a dolog, az iskolából is kivette a lányt, aki 18 éves koráig magántanárnál tanult.

A ma 24 éves nő rémálomba illő sorsa akkor ért véget, amikor összejött egy sráccal, és elmesélte neki, mit tett vele az apja.

Az apa bírósági tárgyalása most ért véget, 14 évre ítélték. A bíróságon az utolsó szó jogán kijelentette: 

"Mindig tisztességesen éltem, Krisztus tanítása szerint, mélyen keresztény vagyok, szeretem a gyerekeimet és a feleségemet is... Én ezeket a bűnöket nem követtem el, a családom visszavár, a másik lányom azt írta, csak akkor megy férjhez, ha én vezetem az oltárhoz..."

(24.hu)