Szexuálisan zaklatott nőket egy férfi Pozsonyban – áldozata félelmében összevizelte magát

Összevizelte magát egy fiatal nő Pozsonyban, miután megtámadta őt egy erőszakos férfi. A támadó más nőkkel is gusztustalanságokat művelt – a bíróság ítéletet hozott az ügyben.

A pozsonyi bíróság szexuális erőszakért, lopásért és pervitinbirtoklásért 9 éves szabadságvesztésre ítélte a 31 éves Róbertet. A férfi borzalmas dolgokat művelt Dúbravkán.

„Ne sikíts, mert leszúrlak” – figyelmeztetett Róbert nem sokkal éjfél után egy 22 éves nőt, aki félelmében összevizelte magát. A férfi a falhoz szorította a megrémült nőt, majd intim testrészeit kezdte fogdosni.

Egy hónappal később egy másik lakóházba hatolt be, ahol egy 25 éves nőt fenyegetett meg késsel. Róbert megerőszakolta a nőt, orális szexre kényszerítette, majd elvett tőle 20 eurót és elmenekült.

Róbert erőszakosan bánt egy 23 éves külföldi nővel is, akit fényes nappal arra kényszerített egy liftben, hogy vetkőzzön le, majd elkezdte fogdosni intim testrészeit.

A bíróság első fokon 8 évre ítélte a férfit, az ügyész fellebbezése után azonban 1 évvel növelték büntetését. "Többet is kaphatott volna” – monda egy pozsonyi nő, aki ismeri az elítéltet.

Cas.sk/para