Összeharapdált arcú férfi holttestére bukkantak Komáromban

Komáromban egy családi ház fából készült melléképületében egy férfi holttestére bukkantak. Ahhoz, hogy a testet el tudják szállítani kivizsgálásra, állatorvosokat és kutyabefogásra kiképzett városi rendőröket kellet hívni. A holttestet nyolc kutya őrizte.

Összeharapdált arcú férfi holttestére bukkantak Komáromban
Fotó: SITA

A 65 éves férfit már napok óta nem látták a szomszédok, házából csak kutyaugatást hallottak. Mikor a tűzoltóknak sikerült kinyitniuk az ajtót, a férfit ágyon fekve, a ház egy melléképületében találták meg. A holttesthez azonban nem tudtak közelebb menni, ugyanis egy falka kutya őrizte.

A férfi teste érintetlen volt, arcáról azonban nem lehetett azonosítani. Az csak a törvényszéki boncolás után fog kiderülni, hogy a napok óta éhező kutyák, vagy a patkányok marcangolták össze.

A hírek szerint a ház ajtaja kívülről volt bereteszelve - ezt a rendőrség egyelőre nem erősítette meg. A kutyákat befogták, sorsukról a törvényszéki boncolás után döntenek. A nyolc felnőtt kutyát és három kiskutyát karanténba helyezték a komáromi menhelyen. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

noviny.sk/para