Nem tudta, hogyan hívjon rendőrt, Facebookon kért segítséget a megerőszakolt lány

A fiatal lány Ausztráliában járt turistaként, ahol a kirándulás valóságos rémálommá változott.

A fiatal brit lányt a sajtóhírek szerint megerszakolta és késsel megsebesítette egy mexikói férfi, aki szintén turistaként tartózkodott az országban. "Megerőszakolt… Megszúrt… Hívjatok mentőt, kérlek, nem tudom, milyen számot kell hívni…" – írta a fiatal lány a saját Facebook-oldalára.

A rendőrség és a mentők végül rátaláltak a 23 éves fiatalra, akinek a megerőszakolásával Francisco Quibrera Villaescusa-t vádolják.

A lány próbált segítséget kérni, de senki nem hallotta a kiáltását. A férfinél volt egy nagy kés is, amivel megvágta a lány kezét. Miután a férfi végzett, hagyta a lányt elszaladni, aki ezután bezárkózott és segítséget kért a Facebookon.

A sérült lányon végül egy hazaérkező lakótárs segített, aki némi dulakodás után el tudta venni a kést Villaescusatól. A dulakodás közben a támadó és a nő is megsérült. A bíróság előtt a férfi tagadta, hogy megerőszakolta volna a nőt, a jogerős ítélet szerint a férfi nem bűnös. A mentális állapotára tekintettel a bíróság kényszergyógykezelést rendelt el.

24.hu