BRUTÁLIS: Bezárták az autóba a fiatalembert, majd addig verték, míg össze nem hányta magát

Brutális támadás ügyében indított eljárást a rendőrség: két férfi elrabolt egy fiatalembert, akit kegyetlenül megvertek, miközben pénzt követeltek tőle.

Az eset egy privigyei járásbeli községben történt: a fiatalembert 20 órán keresztül erőszakkal tartottak egy autóban, miközben többször is megverték. A rendőrség különösen kegyetlen módon elkövetett emberrablás vádjával indított eljárást a 27 éves Matúš, illetve az egy évvel idősebb Jozef ellen.

„A páros az autóba csalta a 19 éves Martint, akinek azt állították, hogy elviszik a munkahelyére. A két férfi azonban egy mezei útra vitte a fiatalembert, ahol pénzt követeltek tőle. Martin azt állította, hogy nincs nála” – tájékoztatott Elena Antalová rendőrségi szóvivő.

Ezt követően a fiatalembert összeverték, majd átkutatták a zsebeit: megtalálták nála a bankkártyáját. Ezután még többször is megverték: a fiatalember már olyan állapotban volt, hogy az autóban elhányta magát.

Másnap Martint arra kényszerítették, hogy menjen be a bankba és vegye ki a pénzt. A megrémült fiatal végül eleget tett kérésüknek. Martint ezután pénz és iratok nélkül kirakták egy nagytapolcsányi benzinkúton.

Az eset után Martin orvosi segítségre szorult, a páros 1 175 euróval lépett meg. A bűnözőket akár 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

noviny.sk/para