A bíróság döntött az apját meggyilkoló 17 éves galántai fiú további sorsáról

Szombaton bíróság elé állt az a 17 éves galántai fiú, aki a rendőrségen vallotta be, hogy megölte édesapját

A 17 éves Dávid szerdán este ment be a galántai rendőrségre, ahol elmondta, hogy megölte az édesapját. A TV JOJ információi szerint a 43 éves, autószerelőként dolgozó Jozef ivott, részegen pedig gyakran agresszív volt családjával szemben. Elképzelhető, hogy ez lehetett az, ami Dávidot a gyilkosság elkövetésére késztette.

A járási bíróság szombaton úgy döntött, hogy a gyilkossággal vádolt Dávidot vizsgálati fogságba helyezik, amíg a nyomozás tart.

A rendőrség továbbra sem hozta nyilvánosságra a gyilkossági motívumot, valamint azt sem, hogyan ölték meg a 43 éves férfit. Nem megerősített információk szerint a férfi mellkasán nyílt sebek voltak, valamint súlyos sérülések borították a fejét is.

Dávid az egyik helyi szakközépiskolában tanult fodrásznak. A Joj TV úgy tudja, gyakrabban tartózkodott tanítás után az iskolában, minthogy hazament volna. A suli igazgatója elmondta, hogy nem voltak vele gondok, szívesen járt iskolába.

A rendőrség további információkat nem árult el az üggyel kapcsolatban. Dávidot a továbbiakban már nem gyanúsítottként, hanem vádlottként kezelik.

noviny.sk/para