32 éves férfi gyilkolhatta meg a lányt, akinek bomló holttestét egy fáskamrában találták meg

Michaela két hónappal ezelőtt tűnt el, az utolsó nyomok az eperjesi járásbeli Abranovce községbe vezettek. A napokban megtalálták a 19 éves lány bomlásnak indult holttestét. A rendőrség egy férfi ellen indított eljárást.

Michaela holttestét egy 26 éves helyi lakos találta meg egy elhagyatott ház fáskamrájában. Az elhagyatott ház és a fáskamra is a vádlott Róbert szomszédságában található.

A holttestet megtaláló fiatalembernek eszébe jutott, hogy Michaela Róbertnél járt látogatóban eltűnésekor. Állítólag reggel az első autóbusszal távozott a 19 éves lány.

A törvényszéki boncolás során megállapították, hogy valóban Michaela holttestét találták meg. „A holttest már jelentősen bomlásnak indult. A vizsgálat során kiderült, hogy az eltűnt nőről van szó, a halálát pedig idegenkezűség okozta” – tájékoztatott Daniel Džobaník rendőrségi szóvivő.

A rendőrség őrizetbe vette Róbertet, majd néhány órán keresztül kihallgatták. A férfi elejével tagadta, hogy köze lenne Michaela halálához, később azonban mindent beismert. A rendőrség különösen kegyetlen módon elkövetett gyilkossággal vádolta meg a férfit.

noviny.sk/para