29 napon át erőszakolt három férfi egy 15 éves lányt, az áldozat egy tavon átúszva menekült meg

Elrabolták, 29 napig fogva tartották és rendszeresen megerőszakolták azt a 15 éves minnesotai lányt, aki abban a tudatban ment el otthonról, hogy édesapja barátainak fog segíteni.

Az ügyészség közleménye szerint az őrizetbe vett három férfi szíjakkal kötözte meg és egy WC-ben tartotta bezárva a gyereket. Egy alkalommal, amikor a lány önvédelemből megütötte az elkövetők egyikét, az a víz alá nyomta őt. Később egy kötelet helyeztek a nyakába, amin egészen addig kellett lógnia, míg nem kapott levegőt.

Hetekkel az elrablása után a rendőrség kopogtatott a mobilház ajtaján. Egy ellopott vagyontárgyat kerestek, de senki nem nyitott nekik ajtót. A lányt ezután egy teherautóba rakták és egy elhagyatott épületbe szállították.

A lány a vidéki ingatlanból kedden tudott megszökni, mikor fogvatartói elmentek pizzázni. Először a szomszédos házakból próbált segítséget kérni, majd egy tavon átúszva végül egy gazdát leintve menekült meg.

Az AP személyiségi jogokra hivatkozva nem nevezte meg az áldozatot. A lány csütörtökön találkozhatott újra a családjával. A gyanúsítottak 20, 31 és 32 évesek.

24.hu